Sydänpuu, sydänjuuret

"There is no scrap wood, only pieces that haven't been used yet."
Yrityksen tarina alkoi varmaankin silloin kun synnyin. Kasvatuksen ansiosta opin vaippaikäisestä kompostoimaan ja kierrättämään jätettä mahdollisuuksien sallimissa rajoissa aina tähän päivään asti. Melkein 34 vuotta olen ehtinyt enemmän ja vähemmän ihmettelemään kertakäyttökulttuuria - välillä toki itsekin siihen osallistuen.
Nuoruusvuosien luontokasvatus, skeittausharrastus ja kiinnostus omilla käsillä tekemiseen ovat sittemmin johtaneet harrastustoiminnan kautta miettimään, olisiko käyttöarvon lisäämisellä aidosti jopa markkina-arvoa. On helposti löydettävissä materiaalia, jolla olisi vielä käyttöarvoa, mutta se on joutumassa poltettavaksi tai kaatopaikalle.
Näin siis syntyi viimein pienen miehen pieni unelma - Yhdestä Puusta Oy. Pyrin luomaan uuden elämän materiaalille ja toivon samalla nostavani kädentaitojen arvostusta nykyajan automatisoidussa maailmassa.
Materiaaleina pyrin hyödyntämään kaikkea mahdollista mieleen tulevaa. Otan mielelläni ideoita vastaan ja verkostoidun ilomielin muiden tällaisesta toiminnasta kiinnostuneiden kanssa. Työpajatoimintaa tai mitä tahansa muuta käden taitojen ja kiertotalouskulttuurin edistämiseksi tehtävää saa ja pitää ehdottaa "YHTEYDENOTTO" - sivun kautta!
Kuvan tuimasta ilmeestä huolimatta on tarkoitus tehdä hommaa pilke silmäkulmassa. Erästä päivätyökollegaani lainaten: "Tästä tulee joko hyvä juttu tai huono juttu, mutta ainakin tästä tulee juttu!"
Antti Lindholm, yrittäjä, Yhdestä Puusta Oy
yhdestapuusta@gmail.com

Tuotetakuu

Tuotteeni ovat tehty melko usein "jämästä" eli siitä osasta joka ei kelvannut enää kellekään ja oli menossa roskiin. Tästäkin huolimatta pyrin tekemään tuotteille mahdollisimman pitkän iän vielä varsinaisen käytön jälkeen. Luonnon puun pienehkö eläminen ja katkenneista skeittilaudoista tehtyjen tuotteiden halkeaminen käytössä on mahdollista, mutta pyrin valitsemaan käytetyistä materiaaleista parhaat mahdolliset kohdat, jotta Sinunkin tuotteellesi tulisi mahdollisimman pitkä käyttöikä. Jos kuitenkin käy niin, että tuotteesi saavuttaa ennenaikaisesti käyttökelvottomuuden, ota yhteyttä, niin teen parhaani asian korjaamiseksi.